Kyynelten sadonkorjuu

Runoilija Pirteä Pippuri

nainen
Julkaistu:
53
Liittynyt: 6.9.2006
Viimeksi paikalla: 7.12.2023 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1981

Ihminen on itsensä vastakohta.
 
Katuvalot täplittävät tummuvaa maisemaa.
Kyyneleet matkaavat pitkin kasvojani.
Ohikulkevien autojen valokiilat
valaisevat hetkellisesti sieluni.

Kasvojani kiristävät kuivuneet kyyneleet,
kun uusia suolavesinoroja valuu
ripsieni välitse.
En pyyhkäise niitä kädelläni pois,
vaan annan niiden kerääntyä
villapaitani kaulukseen.

Suren tulevaa surua.
Se on joskus ajankohtainen,
mutta todella toivoisin,
ettei sen aika olisi vielä.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikella kauniilla on hintansa. Suruna sen usein saa maksaa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot