Yllättävä voima

Runoilija Pirteä Pippuri

nainen
Julkaistu:
53
Liittynyt: 6.9.2006
Viimeksi paikalla: 7.12.2023 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1981

Ihminen on itsensä vastakohta.
 
Hiljaisuudessa kaikuu
äänetön lupaus.

Sitä on huolella vaalittu kuin
kasvilavan ensimmäistä pistokasta.

Se on vahvistunut uskolla ja
kasvanut mielikuvilla.

Lupaus on pieni ja lakkaa olemasta
pienimmästä vastoinkäymisestä.

Parhaimmillaan se kasvaa mahdollisuudeksi,
joka voimaannuttaa ja antaa iloa.

Raskaiden päivien hento toivo,
ihmismielen ihme.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihmeitä tapahtuu mielessä, mikään ei ole pielessä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot