Ilon tuoja

Runoilija Pirteä Pippuri

nainen
Julkaistu:
53
Liittynyt: 6.9.2006
Viimeksi paikalla: 7.12.2023 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1981

Ihminen on itsensä vastakohta.
 

Tule.

Anna minulle surusi ja huolesi.

Minä lähetän ne pois

omenankukan terälehdellä,

linnunlaululla ja auringonsäteellä.

Sillä minä olen Kesä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja totahan tuo, kesässä ne murheet tuppaavat unohtumaan.
Miten ihana! Ja yllättävä! Kesä todellakin runossasi, tulin niin iloiselle mielelle. Kiitos! :)
Onnistuneita kaikki vuodenajat.
Mielestäni kesä on paras vuodenaika :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot