V*tutus Jouluaamuna

Runoilija Pirteä Pippuri

nainen
Julkaistu:
53
Liittynyt: 6.9.2006
Viimeksi paikalla: 7.12.2023 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1981

Ihminen on itsensä vastakohta.
 
Kello löi jo kuusi.

Mikä tuo on?

En ole Juhani enkä Liisi.

Käyn vessassa ja palaan sänkyyn.

Vieressä puoliso kuorsaa.

Jep. Ei siis unta enää.

Lähden alakertaan kuluttamaan aikaa.

Lopulta pistän ulkoiluvaatteet pyjaman päälle

ja lähden kävelylle metsään.

Unohtunut arkihälytys

- tuo unettoman tontun painajainen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toisaalta eipähän tuo nyt niin pahalta näytä ollenkaan <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot