Valintoja

Runoilija Tintunen

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 26.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minua on sattunut
rakastaa.
Minä olen sattunut
valitsemaan
niin kuin ei pitäisi.
Onko sattumaa
tai kohtalon sanelemaa
että pettymys on valinnut aina kasvoikseen sinun kasvosi?
Silti kivun
joka särkee sisälläni ja järjestelee palaseni uudelleen
valitsen mieluummin kuin kevyen tuulenhenkäyksen ja vienon hymyn.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot