Tätäkö se on?

Runoilija Cidni

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 31.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pihassa seison,
yksin.
Tätäkö se on,
yksin.
Mietin elämää,
yksin.
Tätäkö se on,
yksin.

Pihalla ei ole,
ketään.
Tätäkö se on,
kun ei ole ketään.
Minulla ei ole,
ketään.
Tätäkö se on,
kun ei ole ketään.

Viha sisälläni,
taas.
Tätäkö se on,
taas.
Elämäni yksin,
taas.
Joudun kokemaan,
taas.

En kestä,
enää.
Vihaa sinua en,
enää.
Tätäkö se on.
En kestä elämää,
enää.
Tää loppu on,
ei mitään enää.

Selite: 
jotain.?!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot