1.7.2008

Runoilija blacksmith

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2006
Viimeksi paikalla: 7.5.2017 13:10

Asuinpaikka: Rovaniemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.10.1983

Moro Olen pösilö, jonka satunnaisesta runojen kirjoittelu harrastuksesta tiedät vai sinä.. heh hee niin.. kirjoittelen runon silloin kun se sattuu tulemaan... pakko tyhjentää pää ajatuksista, jotta sinne jottain uuttakin mahtuisi... Pääosan runoistani olen kirjoittanut parinkymmenen ikävuoden tienoilla... Nyttemmin olen kertonut tästä salaisesta harrastuksesta ja olen käynyt muutamalla luovan kirjoittamisen kurssillakin... Tavoitteenani on kirjoittaa satukirja omalle pojalle.
 

Metsä ja puut
sinne menen
jätän pois murheet ja muut.
Mättäälle istun ja taivaalle katson,
luonto kertokoon seuraavan jakson. ..

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Seuraavia jaksoja on varmasti tullut vuosien saatossa. 
 

Käyttäjän kaikki runot