Äiti

Runoilija Michiko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Paratiisilintu laskeutuu vain kädelle, joka ei purista." - John Berr "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment. I told them they didn’t understand life." — John Lennon
 

Kolmen lapsen uuvuttamana
trio katraan paiskimana,
Äiti painaa päänsä tyynyihin,
laskee otsansa pieluihin,
Kasvatti lapsesta kolmesta vanhempia,
pojasta mies, aikuisia tyttäristä,
eivät jääneet mitään vaille,
saivat aina kaiken tarvitsemansa,
Kiitos äiti huolenpidosta,
kumarrus kaikesta sinussa,
Ilman sinua en olisi minä,
jonakin muuna tallustelisin,
saan parhaan mahdollisen elämän,
eväät seuraavalle oksalle,
Eikä tarvitse pelätä,
kammota kujia kylmiä,
kotiin voi aina palata,
käydä turvantuntoa tankkaamassa,
sillä äidin katseen alla aina,
jalkojen juuressa istuessa,
voi tuntea olevansa turvassa,
äidin enkelsiipien alla piilossa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot