Suihkuhetki

Runoilija Massu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jules Vernellekin naurettiin. Vaikutusta täältä ikuisuuteen.
 

Kastuneet kädet,
märän pyyhkeen ympärillä
niin märän, ettei se kuivaa

Katson huuruiseen peiliin
näen pienen heijastuksen itsestäni
niin pienen, ettei minua ehkä ole olemassa

Napitan paidan kiinni
mutta osa napeista on irronnut
niin suuri osa, että rinnat pullahtavat ulos

Sipaisen nopeasti otsaa,
jotenkin kuiva, ryppyinen
niin ryppyinen, että lintu voisi tehdä sinne pesän

Tähänkö tämä kaikki on mennyt,
ettei ennen niin ihanasta suihkuhetkestäkään
osaa enää nauttia?

Selite: 
Voi pieni ranskanbulldoggini, kun et anna minun enää edes peseytyä rauhassa!
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen huomannut ettei kannata kovasti katsella peiliin, niin voi ajatella että on vielä hyvännäköinen.
Ajatuksia herättävä hieno runo.

No jo on, et sinä vielä liian vanha että tuollaista voisit tosissaan kirjoittaa :) Rypyt kuuluu suihkutteluun.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Massu Nimetön 28.5.2014 0 Runo
Massu Varjot 1.5.2014 0 Runo
Massu hippiäiset 25.3.2014 1 Runo
Massu sävyjä 25.3.2014 2 Runo
Massu Suihkuhetki 9.12.2008 2 Runo
Massu Matka 2.12.2008 0 Runo
Massu Muisto 2.12.2008 0 Runo
Massu Muistot. 28.3.2008 0 Runo
Massu Yksinäinen kulkija 11.2.2008 0 Runo
Massu Nimetön 10.10.2007 0 Runo