Nimetön

Runoilija Mista

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2006
Viimeksi paikalla: 19.8.2023 3:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Runossa eläminen on hyvä."
 

Pitkään minä olen pysynyt
pinnalla, vahvana

Kauan olen kestänyt
kuivilla, lujana

Vaikka pienen pieni pisara
kimmeltää, houkuttaa
ja lyhyt yksinäinen hetki
vetää puoleensa

Tiedän, ettei se auta
kuin pienen hetken vain
Muutaman henkäyksen jälkeen
se on poissa

Tiedän myös, että se helpottaa
puhdistaa, raikastaa

Kun saa itkeä kaiken pois

Selite: 
joskus tekee mieli itkeä, vaikkei olisikaan mitään syytä
Kategoria: 
 

Kommentit

wiuuuu hurjan ihana runo

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mista Nimetön 9.11.2012 2 Runo
Mista Nimetön 1.9.2012 1 Runo
Mista Retriitti 1.9.2012 2 Runo
Mista Nimetön 30.8.2012 1 Runo
Mista Nimetön 19.7.2012 1 Runo
Mista Tivolissa 10.7.2012 0 Runo
Mista Nimetön 7.7.2012 1 Runo
Mista Nimetön 7.7.2012 0 Runo
Mista Nimetön 2.7.2012 1 Runo
Mista Nimetön 2.7.2012 2 Runo