tuulessa

Runoilija Elegia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taivaanrantaan tuijottaja



Kritiikki on sallittu, ja siihen on jopa KEHOTETTU :-) Lukekaa vanhemmat jos jaksatte. :-)
 

Kuiskasin toiveen,
ja rantaan jäin,
tuo voiko tuleva
ollakkaan

Kuiskasin toisen,
sen näin jo nyt,
ei loputtomiin ootta
voi laivaa saapuvaa

Kuiskasin kolmannen,
ja kuin varkain
jäin tuuleen
seisomaan

Kutsuin huudot,
kaiut kaukaiset
ne pauhaa
yhtenään

Kutsuin meren,
sen sielun suolaisen,
se huokaa
murheitaan

Jää ilmaan kysymys,
voiko laiva saapuakaan,
laiva toiveiden
ja haaveiden

Huuto kuului mereltä päin...

...Laiva lipui satamaan

Selite: 
(c)
Kategoria: 
 

Kommentit

jostain syystä tää on aivan upea ja kaunis. eipä oikee muuta osaa sanoa tästä

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Elegia Leija 1.9.2008 6 Runo
Elegia taakka 1.9.2008 2 Runo
Elegia hiljaisuus 1.9.2008 2 Runo
Elegia tuulessa 27.8.2008 1 Runo
Elegia Vanki Nro. 181 27.8.2008 0 Runo
Elegia Elämän tunneli 27.8.2008 0 Runo
Elegia Elämä 21.8.2008 8 Runo
Elegia Virta 21.8.2008 8 Runo
Elegia Kuollut. 17.12.2007 1 Runo
Elegia Pala Elämää. 5.5.2007 3 Runo