Tyhjyys

Runoilija kalastaja

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olitko koskaan olemassa?
Välähdit pimeydessä, sammuaksesi ikuisesti.

Rikoitko kahleet ja pakenit vapauteen?
Toteutitko unelmasi, rakastitko?

Sillä, mitä väliä millään muulla on.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tärkeitä kysymyksiä elämälle merkityksellisistä asioista.

Tärkeitä kysymyksiä elämälle merkityksellisistä asioista.

 

Käyttäjän kaikki runot