Enkelit

Runoilija e265c7f688d4c93d0e2eb1e0240b79d0

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2007
Viimeksi paikalla: 3.9.2018 8:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Elä elämäs hymyillen, hymyillen läpi kyynelten.."
 

Itkevätkö enkelit
syksyn tullessa?
Itkevätkö enkelit
iltojen pimetessä?
Itkevätkö enkelit
sään kylmetessä?

Tippuuko enkelin kyynel
syksyn lehden mukana?
Sammuuko enkelin sädekehä
pimeyden vallassa?
Jäätyvätkö enkelin pienet siivet
sään mukana?

Pärjäävätkö enkelit oikeasti?
Onko tämä vain pienen lapsen kuvitelmaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä... ken tietää, itkevätkö...
Hieno, herkkä runo.

Talven kylmyys ei pelota enkeleitä. Hieno koskettava runo.

enkeli kirjottaa enkeleistä..ihana runo<3<3<3<3

Tietenkin enkelit pärjäävät ;) Eikä heidän sädekehänsä sammu, valo saattaa vain hiipua ja taas kirkastua uudelleen, kuka tietää. Näin on hyvä kuitenkin toivoa :)

 

Käyttäjän kaikki runot