Ikävä transforming

Runoilija jennimary

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2007
Viimeksi paikalla: 9.1.2020 22:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sivistynyt ihminen ei ikinä kadu nautintoa ja sivistymätön ihminen ei ikinä tiedä mitä nautinto on." -Oscar Wilde
 

Vihdoin olen kuin kotonani
tässä kaupungissa, jossa
kukaan ei kuule jos
itken pisaran tai
kaksi

Silmäkulmat saa rauhassa
pyyhkiä, nukahtaa erakkona

ja herätä siihen
kun läksiäisruusu
varistaa terälehtensä
olohuoneen lattialle

Kah, kah
kahisee karheissa
lehdissä satamakaupungin
ihmiset ja valot

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin yksin
vaikka ihmisiä onkin joka puolella

upeaa runoilua

niin yksin
vaikka ihmisiä onkin joka puolella

upeaa runoilua

 

Käyttäjän kaikki runot