Nimetön

Runoilija mimo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
s m
i i
n n
u u
s s
t s
a a

t t
u u
n n
t t
u u
i u
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska :)

Tää on jollain tavalla ärsyttävä, mutta kuitenkin aivan ihana. Ristiriitaista. Pidän, en pidä, pidän.

jännä ja mielenkiintoinen. taiteellinen.

Tykkään tästä siksi, että tuo "minusta tuntuu" lause pikkuhiljaa eroaa tuosta "sinusta tuntui" lauseesta. Se onkin runon kantava teema. Toinen elää jo imperfektissä, toinen preesensissä: he ovat erillään.

 

Käyttäjän kaikki runot