Tyhjyys

Runoilija Scarecrow

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 29.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunnen, kuinka tyhjyys painaa minut kokoon
tunnen, kuinka ruusun lehdet putoaa
olen ontto kuin majakka
en saa itsestäni selkoa
enkä kenestäkään muusta
olen hukassa
tämä satuttaa minua
saa terälehteni tummumaan
tippumaan pois
jälleen yksi ruusu lensi pois
taivaan porteille

Selite: 
Mun mielestä tää on aika huono. mut tää on silti lisäämisen arvonen, en oo taas aikoihin lisäilly.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot