Nimetön

Runoilija Depress

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 5.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suuri lukko avattu
Lääkekuuri syöty

Nyt pitää olla onnellinen
Vahva ja kestävä

Välillä harhainen hetki
Että näin onkin

Mutta taustalla jano
Johonkin joka on aina puuttunut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot