elämän pitäisi olla tässä ja nyt

Runoilija gladiolus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2006
Viimeksi paikalla: 2.2.2017 16:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Yleensä kaiken oivaltaa vasta lopussa"
 

tahtoisin niin kovin huutaa
ilmoittaa naapurin kyylälle

kyllä, minä rakastan tuota renttua
tänäänkin

sinä kielsit
haluat pitää minut löysässä hirressä

haluat saada entisen elämäsi
kuntoon (tekosyy)

tyhmä, tyhmä, tyhmä (minä)

loittonen päivä päivältä kauemmaksi
meistä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot