Fjords

Runoilija Joelartturi

Vuorten syleilyssä
lammen väre vääristää
lumenvalkeita lakeja
 
ja jossain tuolla kaikujen takana
ovat linnut kuolleita ja
ihmiset niiden asussa
vain muuttoliikennettä
kevääksi pohjoiseen
Äiti maata pakenee
 
kenties on pian 
kuun kiertoon halajava vesi
ja kaupungeista puhdas ilma
 
täynnä ihmisen saastaa
 
siihen saakka 
vuorten katveissa katselen
lammen vääristämää kuvaa
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, toivottavasti luonto saa olla rauhassa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot