Jätän tähän kaikki sanat joilla loukkasit

Runoilija Joelartturi

Valitsit polun ja pientareen
joka kukkii katkeroita

minä menen valtavirtaan
helppoa tietä
vailla vihaa
 
mutta omin jaloin

ja jos joskus näinkin
hirviössä kaunottaren

nyt lahkeessani roikkuu 
rakkauden hylkäämä
haiseva narsisti 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti narsisteja ei ole liikaa, sillä tavalla sopivasti <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot