Sinun kanssasi

Runoilija Marbo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahdon olla kanssasi kun sinua pelottaa,
tahdon olla kanssasi kun sinua itkettää,
tahdon olla kanssasijoka ikinen hetki.
Mutta kuka tahtoisi kanssani kun minulla on paha olla?

Selite: 
Taas jotain ;PP
Kategoria: 
 

Kommentit

ooi =) suloista tää :)
kyl sunkin kanssa on aina jos on paha olla :)
näytäppä tämä runo sille jolle oot tän kirjoittanut niin eiköhän se tajua ;)
mutta kaunis pikku runonen :)

 

Käyttäjän kaikki runot