Elämä

Runoilija Larme

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 2.2.2009
Viimeksi paikalla: 3.6.2021 17:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Larme ~ Kyynel
 

Elämän virran mukana

on kuljettava,

joskus paistaa aurinko,

silloin tällöin myrskyää,

kaikesta selviää

jos on rakas vierellään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ei ole tämäkään/ muut runosi hassumpia!
tosi hyviä, mitä luin :)
kiitti kommentista!

 

Käyttäjän kaikki runot