ALONE

Runoilija Tunnehäiriö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm a drama queen, I'm the best damn thing that your eyes have ever seen!
 

Musiikin tahtiin tanssimme,
kynttilöiden kanssa.

Liekit lepattavat yllämme.
Näen tulen saartavan meidät.

Olemme kaksin,
keskellä tätä pahuutta joka pääsi irti.

Etkö sinä näe sitä?
Etkö sinä haista sitä?

Pelkoni täyttää huoneen,
Yksinäisyys.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aika sekava, mutta silti ihana... pidin paljon<3

aika sekava, mutta silti ihana... pidin paljon<3

 

Käyttäjän kaikki runot