Kaari

Runoilija Suurisielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2014
Viimeksi paikalla: 26.5.2016 22:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.7.1991

Olen nuorimies Vantaalta, joka kirjoittelee satunnaisesti runoja =) Kuvassa edesmennyt veljeni, lepää rauhassa Jertsu, kaikki runoni on omistettu sinulle. Kuva minusta itsestäni: http://tinypic.com/r/20585cz/8
 

Samalla kolikolla samat puolet
Stressi, ahdistus ja huolet
Tule aurinko tule uusi päivä
Haihdu huoli haihdu murheen häivä!
Katoa iäksi mutta älä nurkan taa
Mene pidemmälle, mene tajunnan taa
Sillä se painaa, syyttää ja kokeilee
Testaa minua, virnuilee
Tökkii kepillä ja ilkkuu
Päivät paremmat päässäni vilkkuu
Haituvaa, haihtuvaa tuskaa
Todista olevasi parempi
Ihmisenä voimakas, vahvempi

Selite: 
Iltarunojani #1
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot