Hän

Runoilija Justonebrokenheart

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parhaat runot syntyvät suurista tunteista.
 

Hänen vaaleat kiharat hiuksensa, tuulen kanssa iloisesti leikkii.
Hänen kauniit siniset silmänsä, kanssa meren kilpaa loistaa.
Huulet niin pehmeät, ne nimeni kuiskaa.
Suloiset poskensa punaisena loistaa, kuin jouluinen omena.
Hymykuopat kuin sitruunan syöneellä, ne jokaista päivääni piristää.

Silti poskellaan kyynel, tuon kylmän kaipauksen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot