Olet ystäväni

Runoilija Sadanvuodenyksinäisyys

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet ystäväni, olit sitten

tumma tai vaalea

pitkä tai lyhyt

hoikka tai tukeva

jostain samaa tai eri mieltä

naapurissa tai 100 kilometrin päässä

vähävarainen tai Roope Ankka

massaan kuuluva tai massasta erottuva

näitä väitteitä riittäisi kuinka paljon, mutta tärkeintä on että osaat olla oma ihana itsesi.

Selite: 
Ystävänpäivän runosuonta...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot