lupasit

Runoilija kilppari

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 28.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

© Ei mua kiinnosta sun mielipiteet. mut kerro silti ihmees =)
 

Sä lupasit joka päivä soittaa tai
ainaki jotai ilmottaa, mut taas on menny
pari päivää ku sust ei oo kuulunu sanaakaa.
Alan jo huolestuu mihi tää kaikki ajautuu.
Jos jatkat viel samaa rataa ni en usko,
et päädytää yhes onnellisee kuvaa.
Iha tosissani yritän ja haluisin et säki yrittäisit.
Rakastan sua oikeesti mut taidan vaa uskoo valheitas sokeesti.

Selite: 
kirjoti illal tunteet ylös....
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot