Ruusu&Päivänkakkara

Runoilija Aiyoku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Make yourself to be happy <3
 

On aika hyvästi sanoa
Ei aika anna anteeksi.

Mietin miksi tänään päivänkakkarat kukkivat,
olisi aika huomennakin.

Unet jättävät muistoni sinusta,
muuta saanutkaan en pitää.

Tajuatko millaista on,
kun täytyy vain irti päästää?

Pilvet katosivat rannan taakse
minä jäin seisomaan.
ikävöimään sinua.

Ruusun lehdet sairastuivat,
kurtistuivat kokoon.
Minä niistä huolehdin,
huomenna ehkä marjan saan.

Koskaan en unohtamaan kykene.
Pitkäaikaisia ne kukatkin ovat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Aiyoku Lehti 30.9.2011 0 Runo
Aiyoku kuu 22.9.2011 0 Runo
Aiyoku . 28.7.2011 0 Runo
Aiyoku Inspiration for song&#039;s 27.7.2011 0 Runo
Aiyoku Nimetön 22.7.2011 0 Runo
Aiyoku Nimetön 19.7.2011 0 Runo
Aiyoku . 2.7.2011 0 Runo
Aiyoku Nimetön 2.7.2011 0 Runo
Aiyoku Rantakalliot 26.6.2011 0 Runo
Aiyoku Ruusu&amp;Päivänkakkara 21.6.2011 0 Runo