Satakieli

Runoilija moon shadow

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 9.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen merenneito syvänmeren aalloilla
Ohikiitävä tähdenlento yötaivaalla
Henkeään haukkova hauki riutuneella rannalla

Olen satakieli jonka laulua et kuule

Vaikka siristäisin silmäni auki kuolinvuoteella
Vaikka kaivaisin kultaa puun juurelta
Et sinä koskaan huomaisi minua

Sillä minä olen satakieli jonka laulua et kuule

Vannon sinulle ikuista rakkautta
Lupaan antaa kaiken mitä ikinä keksit toivoa
Joka ilta lupaan herätä viereltäsi huomenna

Mutta minä olen satakieli jonka laulua et kuule

Tässä minä olen, satakieli jonka laulua et kuule

Joku päivä korviisi kantautuu sointu jonka muistat
Voit kuunnella mutta kaikki muu on jo poissa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Nätti :)

 

Käyttäjän kaikki runot