Katu

Runoilija loveaholic



katoava muistomerkki, rauha menneisyyden kanssa
lähtemisten ja jäämisten malja
 jonka toisinaan juon, toisinaan en


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pääasia on, että itse tietää, milloin on hyvä ottaa ja milloin ei <3 
Itse sen yleensä tietää, koska on aiheellista nostaa malja

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut