Siirtymävaihe

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1181
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 16.6.2024 20:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Siitä on jo kauan
helmikuu, 
seison tollonkoppina
sohjossa.

Valvon, niin kuin kuuluu.
Kyydit tulevat, 
kyydit menevät.

Liisa, Tuula, mikä sinä oot.
Lukitsen Liisan.

Sekoitanko nyt asioita.
Muistanko.
Saanko sanoa.

Ja taas olen luokassa
ehkä hieman enemmän tollonkoppina.

Siirtymätilanteita, ratkaisevia juonenkäänteitä.

Mitenköhän meni omasta mielestä.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti meni ja menee mahdollisimman hyvin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot