Seppä ja samurai

Runoilija Antsa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2013
Viimeksi paikalla: 9.2.2023 19:47

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se jumalainen sattuma
Kun Sinä tulit elämääni
Taivaanlahjana tupsahdit
Tanssitit minua ja minä olin kauhusta kankeana
Kauhistelin keskeneräisyyttäni
Rutisin riittämättömyyttäni
Vaikka koko elämäni olin odottanut
Vakain aikein valmistautunut
Varustautunut
Tanssikenkiäni kiillottanut
Luistimiani
Taukoamatta tahkonnut
Hulluna hionut
Vasten elämänpyörää
Taiten teroittanut

Nyt se riittää.

Nyt on tullut aika käyttää hiomakoneen sijaan rohkeutta
Tylsyttää kaikki terät
Hyvissä taisteluissa
Rakkauden vuoksi

Nyt on aika käyttää hiomakoneen sijaan voimaa
Polkea palkeet punaiseksi
Pehmentää terät
Ja muotoilla uudelleen

Sillä sukkelinkin seppä
Ja suurinkin samurai
Tarvitsevat toisiaan
Ollaan me toisillemme
Seppä ja samurai

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Antsa Elämän puu 14.5.2015 0 Runo
Antsa Seppä ja samurai 11.10.2014 0 Runo
Antsa Elämän mittainen tie 30.5.2014 1 Runo
Antsa Rautaportti 20.5.2014 1 Runo
Antsa Sinä 20.5.2014 0 Runo
Antsa Salarakas 18.5.2014 0 Runo
Antsa Syksy 4.1.2014 1 Runo
Antsa Enkeli 3.1.2014 0 Runo
Antsa Jäämies 21.9.2013 1 Runo
Antsa Ranta 23.8.2013 2 Runo