Joonas

Runoilija toivoton

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joonas halusi omakotitalon,
mökin, kihlat, suuret häät ja paljon lapsia.

Joonas tahtoi jaguaarin,
hyvä palkkaisen työn ja asuntolainan.

Joonas palvoi mua ja
naapurin Veeraa.

Joonas saa kyllä kaiken mitä toivookin ja enemmänkin.

Mitä mä halusin?
Mitä mä tahdoin?
Mitä mä palvoin?

Jotain aivan muuta kuin Joonas.
Se tyttö johon Joonas rakastui,
ei ole enää täällä.

Siks mä nyt laukkujani pakkaan.
Mun pitää taas löytää itseni.

Ehkä mä palaan,
ehkä en..

Älä kulta silti odota turhaan.
Jatka vaan matkaas.
Mä eksyin vaan hetkeks polulta..
Enkä tiedä löydänkö sille enää..
Anteeks kaikesta..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot