Yksinkertaisia asioita

Runoilija penguin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niinkin yksinkertaiset asiat
kuin jääkaapin oven avaaminen
siskon sukkien lainaaminen

saavat uuden merkityksen nyt
kun osoitteeni on muuttunut

Selite: 
Kävin vanhemmillani ensimmäistä kertaa muuton jälkeen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot