Takaperin kohti tulevaa, kasvot menneeseen.

Runoilija AnnaKätesi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itse mielialojen vuoristorata :) Inspiraatio kumpuaa melankoliasta ja rakkaudesta. Palautetta otan vastaan enemmän kuin mielellään.
 

Takaperin kohti tulevaa
Kaikki likaiset yksityiskohdat menneisyydestä joutuu uudelleen kohtaamaan.

Voi vain kaiholla kysyä itseltään kuinka tässä kävi näin, miksi tein niin, miksi minä kuljen väärinpäin?

Muisto muiston perään lipuu ohi sumean näkökentän, läpi usvan, läpi muistojen tuskan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot