Itku

Runoilija Somna

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.1.2007
Viimeksi paikalla: 10.10.2016 15:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Kauniin laulun ajan tuska hukkuu
 

Kahdeksantenatoista päivänä,
silloin kesäkuussa

taisi maailma muuttaa suuntaa,
monenkin elämässä.

Minun elämääni se muutti enemmän kuin olisin ikinä osannut uskoa

opin avaamaan itseni.

Olen pitkästä aikaa onnellisempi kuin pitkiin aikoihin.

Samalla tunnen niin monta muutakin tunnetta,
etten enää tiedä
onko onnellisuus sittenkään niin tavoiteltua.

Tällähetkellä tosin,
onnellisuus on elämän avain.

Lapsi ei ennen kehitystään osaa erottaa itkua surusta,
minä taisin taantua sinne.

En tiedä itkenkö surusta, epäitoivosta, onnellisuudesta
vai siitä

että olen vihdoin vapaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Somna Eihä 23.4.2015 0 Runo
Somna Laktoosi-intoleranssi 22.2.2012 2 Runo
Somna Joonas 9.10.2011 0 Runo
Somna Itku 7.3.2011 0 Runo
Somna tku-kkn 27.9.2010 3 Runo
Somna Tervetuloa elämääni 27.9.2010 2 Runo
Somna Hauki 23.8.2010 1 Runo
Somna väsyn ikävääni 2.9.2009 1 Runo
Somna Auktoriteetti 12.10.2008 0 Runo
Somna Ammu minut. 3.10.2008 0 Runo