kiitos sinulle

Runoilija 4ndero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kiitos kaikille jotka luette ja arvostelette runojani :)
 

pitkästä aikaa
tunnen oloni onneliseksi
ei niin että
kylpisin masennuksesta
mutta tunnen
onnelisuutta
sellaista jolle on syy

sekin riittää
kun vain hetken
ajattelen sinua
hymy hiipii poskipäilleni

kiitos siitä että olet olemassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pienestä on onni kiinni
pysyvänpää onnea
jos etsii
ei sitä ainakaan toisesta ihmisestä löydä
Näitä ajatuksia runosi herätti

Pienestä on onni kiinni
pysyvänpää onnea
jos etsii
ei sitä ainakaan toisesta ihmisestä löydä
Näitä ajatuksia runosi herätti

 

Käyttäjän kaikki runot