Jotkut hölmöt...

Runoilija carla

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 19.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän onnellisuus on kiinni itsestäsi
 

Joskus aika vie eteenpäin
Joskus hetki

Harvoin näen selvästi
kaikki on edustettu mielikuvillani
On vaikeaa vaan antaa mennä
ettei anna mennä liian vapaasti
umpikujaan

Voima on päätös
Päätös taas niin pieni
Antaisimpa itselleni jotain helpompaa
jotain saavutettavampaa
Mutta jotkut hölmöt sanoivat
"kuuntele sydäntä, se ohjaa oikeaan"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot