Kesy

Runoilija kasvisuute

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2006
Viimeksi paikalla: 4.11.2021 12:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kukistetut sielut
kuivalla asfaltilla
anoen itselleen passia taivaaseen

tai helvettiin?

Intohimoa pumpulissa,
sekö on elämääsi?

Seksikkyyttä yhdeksikön novelleissa
jotka todellisuudessa
kertovat omat toiveesi
kaiken kansan ihailtaviksi

sekö on sinua?

Kateutta fakehymyissä
jotka ovat tarkoitettu jollekin muulle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot