Epätoivo

Runoilija FrozenAngel

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 22.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos totta puhua sulle saan,
en jaksais enää tän enempää
En jaksais elää enää huomiseen
Mun suruni lohduton, vereni sammumaton
Kipu mun sielua raastaa, en hengittää voi
Suhun kiinni ripustauduin kun ei ollut muitakaan,
nyt säkin olet jo mennyt pois.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Synttärionnittelut!

 

Käyttäjän kaikki runot