Me

Runoilija MaryRose

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The truth is out there...
 

Tuuli suhisee korvissa Sinä tulet taakseni ja pujotat kätesi ympärilleni...
Haluan sinua nyt heti Liikut lähemmäs ja suutelet minua
  Syksyisenä aamuna laitan pääni rintasi päälle Tuuli suhisee ulkona
Asun luonasi Silität päätäni
  Kävelit väsyneenä makuuhuoneeseen Hän riisuu vaatteet ja tulee peiton alle Kuu loistaa ikkunasta huoneeseen Taivaalla ei varmaan ole pilviä
aamuhämärässä herään kuiskaukseesi Teet minusta onnellisen,

Lähdet keikalle aina iltaisin
  Sinun lähelläsi on jännittävää
- Löydän taskustasi sormuksen Siinä on iso punainen kivi Ajatus kosinnasta tuntuu mukavalta
Laitan sormuksen takasin taskuusi Kuulen sinun tulevan kotiin ja juoksen sänkyyn.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot