I need you right here.

Runoilija Viwwe94

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 9.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on ainoa oamisuuteni, eikä kukaan voi viedä sitä minulta.
 

Tuuli sai minut kylmäksi,
Sinä lämmitit,
Kuiskasit "jään tähän hetkeksi",
Sitten minua suutelit.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis lämpöinen runo, tykkään :)

 

Käyttäjän kaikki runot