Neulatyyny

Runoilija Moonshade

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2012
Viimeksi paikalla: 14.12.2021 18:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen outolintu ja olen hyväksynyt sen, että siipeni ovat tummat, ja mieli sininen.
Pää on silti pilvissä ja joskus hyvin iloinen.

http://youtu.be/Of_mB_e0oSU
 

Miksi kukaan haluaisi katsoa rikkinäistä peiliä
kuunnella särisevää sydänääntä
tarttua onttoihin oksiin

Miksi kukaan kestäisi sanojeni painoa
varjoni leposijana
kyyneleitteni nähden

Miksi kukaan jaksaisi raahata minua perässään
vartioida liekkiä
olla majakkani

Kun minulla ei ole mitään annettavaa.

Selite: 
Ironia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot