Itsesuojeluvaisto

Runoilija sade

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Me vaan juotiin kaljaa ja leikittiin ajatuksella, mitä tekisit jos sulla olis miljoona.
 

Sinä et koskaan saanut tietää
että minä
olisin voinut rakastua sinuun
mahdollisesti

Sillä sinä et vain enää soittanut
ja minä nukuin viime yöni
jo toisen miehen vieressä

sen jalat ihanasti
minun jalkojeni kanssa solmussa

Aamulla heräsin miettimään
olenko minä
todella tällainen nainen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen.

Puhutteleva ja mielenkiintoinen.

Pidin.

puhutteleva, hieno runo.

Puhutteleva tosiaan, kuten jo edellä oleva sanoi. Tuo alku jotenki itselle loppua kohden sumenee ja jää mieleen vain viimeinen kappale. Jää ajatuksiin.

Tässä runossa on selkeä
tarina ja se kulkee sujuvasti eteenpäin
Tämä on monille tuttu tarina
Hyvin kirjoitettu, erittäin samaistuttava runo

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot