Poika joka kuoli

Runoilija Gurmetta

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 20.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pelto viettää alas joelle
mies ja nainen kantavat koreja

hevonen kääntyy uteliaana
mies antaa porkkanan
sirkat sirittävät

mies juo liiterissä oluen
puinen risti nytkähtelee kaulakuopassa
nainen vie korit sisään

takan reunalla on metsästä poimittuja kiviä
ne ovat tärkeitä
ikkunasta näkyy omenapuu

viime kesänä
talon maalasi poika joka kuoli.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotkut runot toimivat erityisen hyvin kun otsikko löytyy suoraan tekstistä. Tämä on sellainen.

Tuli mieleen Ristijärven maisemat jostain syystä, kun siellä on muutaman kerran käynyt(keski-Kainuussa). Eritoten sellainen vanha maatalo juuri peltoreunaisen järven rannalla. Siellä tunsi sukupolvet. Aivoja virkistävä runo, loistavalla lopetuksella.

herkkää ja haikeaa
mutta ah niin ihanan kesäinen ja suomalainen runo
kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot