Ensimmäinen runo

Runoilija submission

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lähdit pois, ei se mennyt niinkuin piti, siksi, minusta tuli ihan pipi. ja mun rakkauteni vaan nauraa
 

Ensimmäinen runo,
oli pakko kirjoittaa jotain suurta,
paljon sanoja
vähän mieltä.

Turhuuksia ja
valheita.

Että muistaisitte,
pitäisitte suurena.
Muistoihin jäi
vain
epätoivoinen,
paska.
Yritin väkisin
nauttia
taiteesta,
ei kannata .>

Selite: 
Tuhottu :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot