mun tunteilla oo merkitystä?

Runoilija pieninmyy

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 25.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

eikö mun tunteilla oo mitään merkitystä?!
eiks niillä oo leikitty jo tarpeeks!??!
just ku luulin et en joutus enää miettii sun sanomisias, menemiäsis, tekemisiäs muka vainoharhasena, niin joudun taas kyynel silmässä toteamaan että mun mukamas vainoharha ei ookkaa taaskaa vainoharhaa, vaan se on taas totista totta...
totta joka kerta kun se vihlasee syvältä mun sydämestä...
totta joka kerta kun joudun taas toteemaan olleeni oikeessa...
miten kuvittelinkaan et sä muka oisit muuttunu tai voisit muuttua...
miten sinisilmäisenä luulin etten tähän samaan paskaan kipuun enää joutuisi kyyneleitäni vuodattamaan...
olen taas kerran niin rikki revitty ja hajalla sisältäni...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot