Tavasit tautini eilen

Runoilija Tyttöpentu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saa laittaa kommenttia ja arvosteluja :) Ja jutella lisääkin.
 

Tavasit tautini eilen
Nautinnolla ilmeilit
Kasvosi lukien lääkäriä
Sydämeni pelkäsi

Kiertelemättä ovi on suljettu
Käännetty viimeinen avain rikki
Sinä myyt ilmapalloja torilla
Enkä minä selviä tästä ikinä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuin eksymällä metsään autiomaassa

Kuin eksymällä metsään autiomaassa

 

Käyttäjän kaikki runot