...Mutta silti

Runoilija Hölmö sydän

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.11.2012
Viimeksi paikalla: 16.4.2017 0:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lost but found
 

Mä haluaisin antaa mun sydänparan sulle
ja käskeä sun repiä se palasiksi
ja mä katsosin ja sitte heittäisit sen pois
ja menisit ite pois ja mä joko kuolisin
tai sitte saisin uuden ehjän sydämen
joka ei tuntis sua
eikä mielellään aluksi hirveesti mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot