Kukkien karnevaalit

Runoilija Ladyanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2006
Viimeksi paikalla: 11.3.2018 18:50

Asuinpaikka: Hämeenlinna
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille runojeni kommentojille

 

Ne kaikki runsaudellaan järjestävät,
keväisen karnevaalin,
kotipihassani,
hyvää mieltä tuoden,
fanfaarit soiden värien sinfoniaa!

Krookukset,
sinililjat,
käenrieskat,
narsissit,
tulppaanit,
vuohenjuuret,
kaunokaiset,
lemmikit,
omenankukat,
morsius angervot,
tuomenkukat,
kielo,
valkoinen sireeni,
lila sireeni,
unkarin syreeni. . .

Vuoroaan odottavat nupullaan
karnevaalihumuun jo,

juhannusruusut,
iirikset,
pionit
liljat. . . .

ja sitkeinä mukana marssivat muhkeat voikukat!

Syys karnevaaleissa meno rauhoittuu,
osallistujia on jo paljon vähemmän.

Selite: 
Aamuinen onnenhetki luonnon ja kukkien kauneutta ihaillen. :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot